Betty 20 år
01
.
3
2023
-
14:44

Betty 20 år

Selvfølgelig måtte hun få kake, blomst og flotte ord for lang, tro og ikke minst solid tjeneste i Arkivsenter sør/IKAVA. I 20 år har Betty Danielsen Stensgård trasket til samme jobb – og samme kontorplass.

Av
Anne Smith Lorentz
-       Ja, jeg kan gå i blinde inn dit. Jeg trives veldig godt, og jeg skjønner ikke hvor alle årene er blitt av.

Da hun fikk jobben i 2003 var det bare to ansatte i Interkommunalt arkiv i Vest-Agder. Kjetil Reithaug (nå fagdirektør for Dokumentasjonsforvaltning i Arkivverket) var sjef, samt en rådgiver.

-       Nå er vi 11 ansatte her, og jeg har delt kontor med syv ulike rådgivere. Jeg har hatt to sjefer, Kjetil og Turid (Turid Holen, nåværende leder), og det har alltid vært enkel og kort vei til sjefen. Jeg kan bare knakke på døra, så får jeg noen ord.

Betty er ansatt som sekretær. Da hun begynte i 2003 gikk det i regnskap, post- og saksbehandling, klargjøring rundt kurs og annet forefallende.

-       Jeg var som en potet og gjorde det de hadde bruk for. Jeg har også ordnet arkiver. Elevmapper, sosial, PPT og barnevern. Da barnevernsgranskingen kom i 2006, var jeg med som saksbehandler.

-       Hva synes du om jobben din nå, etter 20 år?

-       Jeg liker at jeg ikke sitter på en stol i syv og en halv time. Jobben er veldig variert. Og så har jeg trivelige kolleger, og det er et veldig godt arbeidsmiljø. Sammen med kolleger hos oss og i Arkivverket, har jeg vært på mange fine turer, både i utlandet og i Agder. Det er alltid noen fine sosiale sammenkomster i løpet av året.
-       Så må du også få med at jeg har lært mye av alle de flinke historikerne som har vært - og er her på huset!

Før blomst ble utdelt og kake inntatt, ble det servert velfortjente flotte ord, av både nåværende og tidligere sjef. Vi håper vi får dele kontor og arbeidsplass med Betty i mange fine år fremover. Vi setter pris på en kollega som holder oss i ørene og ikke er redd for å si ifra om stort og smått!

No items found.

No items found.